İçindekiler:
Un, Yumurta, Nişasta, Şeker, Fıstık, Sadeyağ.
Hiç Bir Koruyucu ve Katkı Maddesi İçermez.
Şekeri az dinlenmiş baklavadır.
Standart olarak tepsisi 3.700 gram gelmektedir.İçerisinde 400 Gram Fıstık Vardır.
48 dilimden oluşmaktadır.
Hamur yapımında Doğal Baklava unu kullanılmaktadır.
Şerbetleme de ise Doğar Pancar Şekeri fıstık olarak ise Antep Fıstığı kullanıyoruz.
Yağ Olarak Urfa Sade yağı Kullanıyoruz. Yani tereyağı.Baklavar El ile döşeniyor.
Fıstık kabuğu Ateşinde özel kendi fırınlarında pişiyor.
Dayanma Süresi:
Kışın 4 gün, Yazın 3 gün
Saklama Koşulları:
Oda sıcaklığında kuru Yerde Muhafaza Ediniz.
Gönderim Bilgisi: