İçindekiler:
Un, Yumurta, Nişasta, Şeker, Fıstık, Baklavayağı .
Hiç Bir Koruyucu ve Katkı Maddesi İçermez.
Standart olarak tepsisi 3.700 gram ve 104 dilimden oluşmaktadır.
İçerisinde 400 Gram Fıstık Vardır. 80 kat incecik hamurdan oluşmaktadır.
Hamur yapımında Doğal Baklava unu kullanıyoruz. Şerbetleme de ise Doğar Pancar Şeker Kullanıyoruz.
Antep Fıstığı kullanıyoruz.Yağ Olarak Baklava yağı Kullanıyoruz.
Yani Nebati yağ nebati yağ demek bitkisel susuz katı yağ demektir.Baklavar El ile döşeniyor.
Fıstık kabuğu Ateşinde özel kendi fırınlarında pişiyor.
Dayanma Süresi:
Kışın 4 gün, Yazın 3 gün
Saklama Koşulları:
Oda sıcaklığında kuru Yerde Muhafaza Ediniz.
Gönderim Bilgisi: